Instructie Video's

Is dit uw eerste keer met een camper? Hebt u twijfels over het gebruik en de werking van een motorhome? Dat valt te begrijpen, maar naast een complete rondleiding bij de afhaling van de camper, bezorgen wij u tevens instructievideo's om, vóór uw vertrek, het onderwerp rustig te kunnen analyseren. Tijdens uw reis, kunt u deze video’s ook op het tv-toestel van uw camper (met of zonder wifi) bekijken.
Opgelet, de video's die hierna worden vermeld zijn niet automatisch van toepassing op alle configuraties!

Catégories