Wij zijn de nomadenphoto-paysage

Het ontstaan

Nomade Motorhomes is ontstaan door de samenwerking van 4 nomaden op zoek naar vrijheid en alle voordelen die het reizen met campers biedt.  Het is vooral deze zoektocht naar vrijheid die de doorslag gaf om deze camperverhuurservice te starten door functionele en moderne modellen aan te bieden.

Zich samen verplaatsen, leven en reizen in alle vrijheid, op afstand werken in betere omstandigheden en vooral in contact zijn met de natuur, het land, de zee of het woud, magische momenten beleven, met vrienden of familie. Dat is waar we echt naar op zoek zijn.

De Nomaden

Voortdurend onderweg, zowel voor werk als ontspanning, dringt het nomadisme zich voor sommigen op als een echte levenswijze. Boven het simpelweg reizen, ontdekken de nomaden de mooiste plekjes en beleven de fijnste ontmoetingen en dit zonder verplichting en in alle vrijheid. Het laat ook toe het toerisme op een meer menselijke, ambachtelijke, verfijnde, spontane,…  manier te ervaren.
 
Onze missie
Onze missie bestaat erin om de middelen aan te bieden die ieder van ons zal aanmoedigen en motiveren om over de natuurlijke en culturele schatten die België of Europa rijk zijn.

photo-paysage