Hoe werkt het?


step1

Kies uw voertuig


Online, telefonisch of tijdens een bezoek aan onze magazijnen: wij adviseren u bij de keuze van het voertuig dat beantwoordt aan al uw verwachtingen.


Reserveer uw camper of van


Hebt u beslist? U kunt uw verblijf rechtstreeks online boeken! Selecteer uw voertuig in de lijst van de beschikbare campers voor de gewenste periode en laat u leiden tot de betaling die uw reservering definitief zal blokkeren.

step2
step3

U ontvangt een mail ter bevestiging


Deze e-mail bevat alle informatie over uw reservatie.


Nu nog juist uw verblijf organiseren


U neemt bezit van de camper met alles wat U nodig hebt om met een gerust hart te kunnen vertrekken: servies, kookgerei, schoonmaakgerief en producten, camping meubilair, fietsenrek, Smart TV, alle aansluitingen voor water en elektriciteit, ...                                   
Het enige wat u moet doen is uw beddengoed, kleding en alles waar u zin in hebt in te laden.

step4
step5

De dag van uw vertrek


Kom op het tijdstip vermeld in uw reservatiemail. Wij tonen u de camper en geven u de nodige uitleg betreffende alle technische subtiliteiten. Na deze technische presentatie, die ongeveer 1 uur duurt, heeft de camper geen geheimen meer voor u.

Tijdens uw verblijf


Hebt u een technisch probleem? Ons team is bereikbaar om u op elk moment bij te staan. Wij doen er alles aan om u te begeleiden en het probleem op te lossen.step6
step7

Terug naar huis


Op de dag van uw terugkomst, verwachten we u op het tijdstip vermeld in uw bevestigingsmail. Vergeet niet om uw camper te reinigen, al uw bezittingen uit te laden, de koelkast en vuilnisbak leeg te maken, het gebruikte keukenmateriaal schoon te maken, het afvalwater te lozen en de toiletcassette te ledigen en te reinigen, alsmede de verbruiksartikelen aan te vullen.Tot de volgende keer!


Hopelijk zien we u snel weer voor de volgende campertrip.step8