Nomaden gaan skiën

Locatie

Een camper huren voor de wintervakantie,... het zou wel eens de goede manier zijn om op wintervakantie te gaan.  Inderdaad, in geval er geen of onvoldoende sneeuw ligt op uw eerste bestemming, rijdt u gewoon door naar het volgende skigebied.
Op wintervakantie gaan met een camper is echt genieten, maar roept wel enkele praktische vragen op. Omdat er aan ontelbare zaken moet gedacht worden, staat Nomade u bij om u zoveel mogelijk te helpen : een winterkit met alle toebehoren voor uw skivakantie maar ook een samenwerking met een verhuurder van skimateriaal met wie wij ervoor zorgen dat het door u geselecteerde materiaal klaar ligt in de koffer van de camper . 

white Mercedes-Benz vehicle on road during day

Ski's in de koffer : hoe werkt het ?

U wenst dat uw skimateriaal klaar ligt in de koffer van de camper? Zo werkt het !

step1

U reserveert uw camper on-line. motorhome en ligne

Tijdens de reservatie van uw voertuig, kunt u kiezen voor de optie "ski's in de koffer", wat ons toelaat u in contact te brengen met onze partner voor de huur van skimateriaal. Tevens kunt u kiezen voor de optie "winterset" met alle toebehoren voor een wintervakantie : thermische zeildoek, sneeuwkettingen, rijplaten, extra electrische radiator, schoenverwarmers, enz ...  Kortom, u hoeft aan niets te denken!

Wij brengen u in contact met onze partner.

Minstens 15 dagen voor uw vertrekdatum, gaat u langs bij onze partner om uw materiaal te kiezen, te testen en de bestelling te regelen.

step2
step3

Wij zorgen voor de ophaling van het materiaal.

Voor uw vertrek, zorgen wij voor het materiaal en ligt alles klaar in de kofferruimte van uw motorhome. Idem bij uw terugkomst: wij zorgen voor de teruggave van het materiaal aan onze partner.

Een top partner : Patrisport

Met een brede expertise in materiaal voor zowel alpineskiën,  toerskiën, freetouring, snowboard, enz. ..., kon Nomade met geen betere partner dan Patrisport samenwerken. Ze bieden in verhuur verschillende soorten ski's en snowboards aan, tegen de beste prijzen, voor volwassenen en kinderen, schoenen van maat 34 tot 49.
Patrisport
Brusselsesteenweg 340a
1410 Waterloo
02/354.35.03
www.patrisport-theboardshop.comwww.patrisport-theboardshop.com
photo-sponsor

De winterset voor uw camper

Naast de optie "Ski's in de koffer", kunt U, tijdens de online reservatie van uw motorhome, ook de optie "Winterkit" selecteren. Deze kit omvat alles wat u nodig hebt om zonder zorgen op wintervakantie te vertrekken.

photo kit